computer

BEELDSCHERMBRIL


Een beeldschermbril (computerbril) is een bril die optimaal zicht geeft wanneer u regelmatig achter de computer zit.


Het glas is speciaal gemaakt om dichtbij (toetsenbord en leeswerk) en, afhankelijk van het type, het beeldscherm, maar ook wat grotere afstanden comfortabel te kunnen zien; uw ogen raken hierdoor minder vermoeid.


Met een goede beeldschermbril bent u ervan verzekerd dat u scherp ziet én goed zit achter de computer. Een goede werkhouding voorkomt klachten zoals hoofd-, schouder- en nekpijn.

Aanbieding

Complete bril: montuur met krasbestendige en onspiegelde glazen   

€ 219,-*

*Aanvullende toeslagen, Waaronder extra dun of blauw filter mogelijk.

VOOR IEDEREEN EEN BEELDSCHERMBRIL!


Hoewel het niet meteen voor de hand ligt, kunnen ook mensen die helemaal geen bril dragen of alleen een enkelvoudige bril voor veraf, toch veel plezier hebben van een beeldschermbril.

Door de aangepaste sterkte van een beeldschermbril hoeft u zich veel minder in te spannen bij het kijken.

Mensen die vaak hoofdpijn of schouder- en nekklachten ervaren nadat ze langere tijd achter een scherm hebben gezeten, zouden de beeldschermbril zeker moeten proberen.

VERBETER UW WERKHOUDING MET EEN BEELDSCHERMBRIL


Een beeldschermbril verbetert uw werkhouding achter de computer. Dit is in tegenstelling tot de multifocale bril en de leesbril, waarmee u een onnatuurlijke houding aanneemt achter de computer.

Voor alle werkzaamheden een aangepaste bril

Er zijn tegenwoordig glazen voor alle afstanden. Ook voor bijvoorbeeld baliewerk en vergaderingen zijn er speciale glazen.

Blauw licht filtering

vrijwel alle beeldschermen stralen veel schadelijk blauw licht uit. Hiervoor zijn tegenwoordig speciale filterglazen te koop. Hiermee beschermt u de LUTEÏNE in uw oog zodat u een vroegtijdige maculadegeneratie voorkomt. Op onze pagina over LUTINA glazen leest u hier meer over.


De 'gewone' beeldschermbril.

Scherp van de leesafstand tot het beeldscherm

De bril voor o.a. baliewerk, maar ook als u uw collega tegenover u scherp wilt zien. Scherp tot ongeveer 2 meter.

Als u veel vergadert of overlegt met collega's zou dit een mooi optie kunnen zijn. De bril is scherp tot ongeveer 4 meter.